Miten haen?

Olemme koonneet tänne vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Niistä voi olla apua, kun haet meiltä töitä.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät Neste.comista Avoimet paikat -sivuilla, ja niihin on haettava rekrytointijärjestelmän kautta. Suosittelemme myös työpaikkavahdin käyttöönottamista, niin saat automaattisesti sähköpostiisi ilmoitukset avoimista työpaikoista. Emme ikävä kyllä voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia sähköpostitse.

Kun olet hakenut meiltä töitä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä tiedän, onko työhakemukseni tullut perille?

Hakulomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään automaattisesti vahvistusviesti. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Emme valitettavasti voi ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin hakijoihin, koska hakemusten määrä on usein suuri.

Voinko lähettää hakemuksen ja liitteet sähköpostilla?

Avoimet työpaikat -sivuilla näkyviä työpaikkoja haetaan rekrytointijärjestelmän kautta. Emme ikävä kyllä voi vastaanottaa sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä.

Minkälainen haastatteluprosessi Nesteellä on?

Rekrytointiprosessiimme voi sisältyä 1–2 haastattelua paikan päällä, mutta käytämme haastatteluissa myös videoita ja etäkokoustyökaluja. Haastattelussa on mukana tuleva esihenkilö ja mahdollisesti muita nesteläisiä. Tämän lisäksi sinut voidaan kutsua soveltuvuusarvioon, jonka tekee ulkopuolinen kumppani. Teemme myös taustan tarkistuksen ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Miten henkilötietoja käytetään Nesteellä?

Hakija voi muuttaa, päivittää tai poistaa omia henkilötietojaan Nesteen rekrytointiportaalissa. Yksittäistä hakemusta tai sen liitteitä ei kuitenkaan voi muokata hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tarvittaessa voit pyytää palveluntarjoajaamme antamaan henkilötiedoistasi lisätietoa esimerkiksi soveltuvuusarviointeihin ja/tai videohaastatteluihin liittyen. Videohaastatteluja säilytetään 12 kuukautta. Voit pyytää RecRightia poistamaan videosi ja tilisi ottamalla heihin suoraan yhteyttä: support@recright.com.

Käytännön vinkkejä

  • Jos järjestelmästämme tulee virheilmoitus, varmista, että käytät Chrome-selainta. Voit joutua myös tyhjentämään selaushistorian.
  • Voit lisätä järjestelmässämme erilaisia liitteitä jokaiseen hakemukseen, mutta omassa profiilissasi näkyy näistä vain viimeisin.
  • Jos vedät hakemuksesi pois, et voi hakea samaa paikkaa uudelleen.
  • Kun olet lähettänyt hakemuksen, sitä ei voi enää muokata. Varmista siis, että kaikki tarvittava on mukana.
  • Tee hakemus sillä kielellä, jota on käytetty työpaikkailmoituksessa. 

Vinkkejä kesäharjoittelijoille

Vaikka arvostamme kiinnostusta kesätyöpaikkoihimme, emme valitettavasti voi vastata yksittäisiä paikkoja koskeviin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Yleisiä kesätyöpaikkoja ja hakuprosessia koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen summerwithneste@neste.com. Muistathan katsoa kaikki vinkit ja usein kysytyt kysymykset läpi ennen viestin lähettämistä.

Nesteen kesätyöpaikat on tarkoitettu opiskelijoille. Jos olet jo valmistunut, kannattaa tutustua avoimiin työpaikkoihimme.

Kesätyöntekijöille tarjotaan usein mahdollisuus jatkaa töitä Nesteellä uudella työsopimuksella, mutta emme voi taata jatkopaikkaa kaikille kesäharjoittelijoille.