Puhtaampaa liikkumista

Nyt Lähitaksin kyydissä voi kulkea entistäkin paremmalla omallatunnolla. Yritys panostaa merkittävästi vähähiilisempään liikkumiseen suosimalla Neste MY uusiutuvaa dieseliä.

Yli 4000 sopimuskuljettajan Lähitaksi on täyden palvelun taksitalo, joka on kasvanut Uudenmaan johtavaksi tilausvälitysyhtiöksi.

“Lähitaksi on kautta linjan panostanut läpinäkyvyyteen, selkeyteen ja luotettavuuteen kaikessa toiminnassa."
Juha Pentikäinen, Toimitusjohtaja

Pentikäinen korostaa lisäksi, että vastuullisuusasioissa Lähitaksi haluaa olla taksialan edelläkävijä nyt ja tulevaisuudessa.

Lähitaksilla tekniikan kehitystä seurataan tarkasti myös ympäristönäkökulmasta. Lähitaksin autokanta pidetään tuoreena, jolloin päästöt ovat lähtökohtaisesti pienemmät. Lähitaksi keventää edelleen taksikuljetusten hiilijalanjälkeä suosimalla tankkauksissa Neste MY uusiutuva diesel™ -polttonestettä.
Sataprosenttisesti uusiutuvista jätteistä ja tähteistä jalostettu Neste MY vähentää yrityksen kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 prosenttia verrattuna perinteiseen fossiiliseen dieseliin.

”Kun vaihtoehtona on palvelutasoltaan kaksi luotettavaa taksiyritystä, mutta toinen on tehnyt selkeän valinnan ympäristön puolesta, siitä voi syntyä se ratkaiseva ero."
Juha Pentikäinen, Toimitusjohtaja

Ryhdy ympäristötalkoisiin kanssamme ja vähennä yrityksesi ympäristökuormaa Neste MY uusiutuvan dieselin avulla!