Oili-mittaripalvelu

Varmistaa oikea-aikaiset toimitukset

Oili-mittaripalvelu huolehtii, että kodin lämmityksessä ei tule yllätyksiä: Oilin avulla pysyt kärryillä lämmitysöljyn kulutuksesta ja varmistat, että lämmitysöljytilaus tehdään aina oikeaan aikaan.

Maksuton Oili-mittaripalvelu arvioi talotietojen ja ulkolämpötilojen perusteella asuntosi lämmitysöljyn kulutusta. Oili-palvelu näyttää säiliön tilanteen havainnollisella polttoainemittarilla, ja laskee arvion myös päivämäärästä, jolloin säiliö on tyhjä.

Oili-mittaripalvelu löytyy Oma Neste -palvelusta

Oili muistuttaa tilauksesta

Halutessasi Oili muistuttaa sinua, kun öljyntilaus tulee ajankohtaiseksi.

Asetat vain mittariin toivomasi muistutusrajan, niin Oili lähettää sinulle muistutuksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä kun asettamasi muistutusraja saavutetaan. Kokeile ainutlaatuista Oili-palveluamme ja määrittele itsellesi oma mittari!

Toimituksen jälkeen

Vastaanotettuasi lämmitysöljytoimituksen tulee sinun aktivoida Oili-mittaripalvelu uudelleen Oma Neste -palvelussa. Oili -mittaripalvelu ei tunnista automaattisesti lämmitysöljysäiliösi täyttyneen, joten jos haluat varmistaa palvelun toimivuuden tulee sinun aktivoida palvelu uudelleen jokaisen toimituksen jälkeen.