Vastuullisemmin tankille

Green Motion tarjoaa asiakkailleen edullisemmat tankkaukset Neste-asemilla. Vähäpäästöiseen kalustoon keskittyvä yritys valitsi kumppaniksi Nesteen yhteisten arvojen perusteella.

Englannissa perustettu Green Motion on 30 maassa ja noin 400 lokaatiossa toimiva kansainvälinen autonvuokrausketju, jonka slogan on Vehicle rental that does not cost the earth. Yrityksen kilpailuvalttina on keskittyä kalustossaan vähäpäästöisiin ajoneuvoihin: päästötalkoot ovat tuoneet Green Motionille muun muassa arvostetun Green Fleet Awards -tunnustuksen useana vuonna peräkkäin.

Kansainvälisellä tasolla Green Motionin vuokraamien autojen kasvihuonekaasupäästöt ovat alle 120 grammaa hiilidioksidia kilometriltä. Suomessa Green Motionin autojen päästöt ovat alle 100 grammaa kilometriltä.

“Suomessa saavutamme alhaisemmat päästöt hybridiautokalustomme ansiosta. Pyrimme omalta osaltamme aktiivisesti vaikuttamaan ilmastonmuutokseen ja tekemään vielä asteen verran enemmän”
Outi Takala, Green Motion Finlandin maajohtaja ja osakas

Green Motionilla ympäristöarvojen toteuttaminen ei rajoitu vain vähäpäästöisyyteen. Muun muassa autokemikaalit ja pesuaineet pyritään myös pitämään mahdollisimman ympäristöystävällisinä.

Osana kokonaisvaltaista ympäristöstrategiaansa Green Motion tarjoaa Suomessa asiakkailleen edullisemmat tankkaukset Neste-liikenneasemilla. Autovuokrauksen yhteydessä asiakkaat saavat käyttöönsä Neste-kortit, joilla tankkauksista saa 2,5 sentin alennuksen litralta.

Neste valittiin vuonna 2018 maailman toiseksi vastuullisimmaksi yritykseksi maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalla. Neste on ainoa energia-alan yhtiö, joka on yltänyt listalle 12 kertaa peräkkäin.

“Asiakkaamme valitsevat Green Motionin, koska he haluavat tukea vähäpäästöisempää kehitystä myös vuokratessaan autoa. Nesteen ja Green Motionin arvomaailmat ja tavoitteet ovat hyvin samanlaisia. Siksi koimme, että yhteistyö Nesteen kanssa on hyvä ratkaisu, puolin ja toisin. Nesteen laaja asemaverkosto tarjoaa asiakkaillemme myös hyvät mahdollisuudet tankata vastuullisemmin.”

“Muutos parempaan syntyy vain siten, että joku johtaa omilla teoillaan ja aloitteillaan kohti uutta, fiksumpaa toimintatapaa”, Takala päättää.