18 Toukokuu 2020

Nesteen hallituksen valiokunnat

Neste Oyj, Pörssitiedote, 18.5.2020 klo 16.30

Nesteen hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti tämänpäiväisen yhtiökokouksen jälkeen. Hallitus valitsi kokouksessaan molempien valiokuntiensa jäsenet.

Matti Kähkönen valittiin henkilöstö- ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi ja Martina Flöel, Jean-Baptiste Renard sekä Johanna Söderström sen jäseniksi. Tarkastusvaliokuntaan valittiin puheenjohtajaksi Marco Wirén ja sen jäseniksi Sonat Burman-Olsson, Nick Elmslie ja Jari Rosendal.

Neste Oyj

Susanna Sieppi
Viestintäjohtaja (vt.)

Lisätietoja: lakiasiainjohtaja Christian Ståhlberg. Yhteydenotot Nesteen mediapuhelimeen, puh. 050 458 5076 / media@neste.com (arkisin 8.30-16.00).
 

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2019 Nesteen liikevaihto oli 15,8 miljardia euroa. Vuonna 2020 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com