Uutiset, tiedotteet ja kilpailut

Päivitetty 29.11.2021

Vieraillessasi verkkosivustollamme, keräämämme tiedot riippuvat siitä, mitä teet sivustolla ollessasi. Huomaathan, että kaikki seuraavista palveluista eivät ole käytettävissä paikallisilla Nesteen sivustoilla.

Kun käyt sivustollamme, keräämme tietoja toiminnastasi sivustolla (katso evästekäytäntömme) ja tietoja laitteestasi ja verkkoyhteydestäsi (kuten laitteen tunnuksen, MAC-osoitteen ja IP-osoitteen). Jos sinulla on Neste-käyttäjätili, keräämme myös tietoja käyttäjätilistäsi.

Uutiskirje

Uutiskirjeessämme kerrotaan tärkeitä Nestettä koskevia uutisia. Se lähetetään vain tilaajille. Keräämme ja tallennamme tilauksessa tarvittavia henkilötietoja (kuten etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen).

Tiedotteet, uutiset ja artikkelit

Neste Oyj julkaisee pörssitiedotteita, lehdistötiedotteita, artikkeleita ja muita uutisia henkilöille, jotka ovat tilanneet nämä tiedot. Keräämme ja tallennamme tilauksen käsittelyssä tarvittavia henkilötietoja (kuten etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja yrityksen nimen). 

Kilpailut ja kampanjat

Voit osallistua Nesteen järjestämään kilpailuun tai kampanjaan täyttämällä lomakkeen verkkosivuillamme tai sosiaalisessa mediassa. Kaikkia antamiasi henkilötietoja säilytetään vain Nesteen järjestämän kilpailun tai kampanjan hallinnointia ja palautteen keräämistä varten.

Emme käytä henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, osoite, yrityksen nimi, puhelinnumero, avec-tieto) mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei sinun kanssasi ole erikseen niin sovittu.

Tiedot poistetaan vuosi kilpailun tai kampanjan päättymisen jälkeen.

Sponsorihakemukset

Nesteen verkkosivuilla olevalla hakulomakkeella voi hakea sponsoritukea. Keräämme antamasi henkilötiedot (nimi, sähköpostiosoite, sponsoroinnin kohde ja tarvittaessa pankkitilin numero) ja poistamme ne viimeistään kuusi kuukautta hakemuksen jättämisen jälkeen.

Verkkosivuillamme voit ilmoittautua Nesteen järjestämiin tapahtumiin. Kaikkia antamiasi henkilötietoja säilytetään vain Nesteen järjestämän tapahtuman hallinnointia ja palautteen keräämistä varten. Emme käytä tapahtumien yhteydessä antamiasi henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei sinun kanssasi ole erikseen niin sovittu.

Poistamme henkilötiedot neljä kuukautta tapahtuman järjestämisen jälkeen.

Raportit

Tilatessasi erilaisia raportteja verkkosivujemme kautta keräämme yhteystietosi niiden lähettämiseksi. Lisäksi keräämme muut antamasi tiedot (kuten titteli, yrityksen nimi, toimiala).

Takaisin Tietosuoja-etusivulle