Valitse vesille puhtain

Kun järvenselkä on kuulas ja veneilykeli parhaimmillaan, parhaat veneilyhetket kruunataan markkinoiden puhtaimmalla bensiinillä.

Neste-pienmoottoribensiinit eivät sisällä aromaatteja, olefiineja tai nafteeneja tai muita myrkyllisiksi luokiteltavia ainesosia. Se tarkoittaa, että pienmoottoribensiini palaa puhtaasti eikä aiheuta hajuhaittoja.

Veneilijöille pienmoottoribensiini on verrattoman mukava tuttavuus. Pienmoottoribensiinillä veneily sujuu ilman yskimistä: pienmoottoribensiinin ympäristö- ja terveyshyödyt korostuvat silloin, kun moottorin pakokaasut voivat kulkeutua veneeseen, kuten pienveneiden perämoottoreissa.

Pienmoottoribensiinin tankkaaminen on fiksu veto myös moottorin hyvinvoinnin kannalta. Parafiinisen koostumuksen ansiosta moottoriin ei jää karstaa ja huoltotarpeet vähenevät.

Huom! 2-tahtisiin veneen moottoreihin suositellaan ensisijaisesti 4-T pienmoottoribensiiniä ja venekäyttöön suunniteltua 2-tahtiöljyä, esimerkiksi Neste 2-T Marinea.

Muistathan! Kun veneilykausi on ohi, Neste-pienmoottoribensiini on paras valinta säilytysbensiiniksi. Pienmoottoribensiini ei hartsiinnu tankissa, mikä takaa huolettoman toiminnan keväällä.