Valitse vesille puhtain

Kun järvenselkä on kuulas ja veneilykeli parhaimmillaan, parhaat veneilyhetket kruunataan markkinoiden puhtaimmalla bensiinillä.

Neste Pro™ pienmoottoribensiinit eivät sisällä aromaatteja, olefiineja tai nafteeneja tai muita myrkyllisiksi luokiteltavia ainesosia. Se tarkoittaa, että Neste Pro™ pienmoottoribensiini palaa puhtaasti eikä aiheuta hajuhaittoja.

Veneilijöille Neste Pro™ pienmoottoribensiini on verrattoman mukava tuttavuus. Sillä veneily sujuu ilman yskimistä: pienmoottoribensiinin ympäristö- ja terveyshyödyt korostuvat silloin, kun moottorin pakokaasut voivat kulkeutua veneeseen, kuten pienveneiden perämoottoreissa.

Neste Pro™ pienmoottoribensiinin tankkaaminen on fiksu veto myös moottorin hyvinvoinnin kannalta. Parafiinisen koostumuksen ansiosta moottoriin ei jää karstaa ja huoltotarpeet vähenevät.

Huom! 2-tahtisiin veneen moottoreihin suositellaan ensisijaisesti  Neste Pro™ 4T pienmoottoribensiiniä ja venemoottorikäyttöön suunniteltua 2-tahtiöljyä, esimerkiksi Neste 2T Marinea.

Muistathan! Kun veneilykausi on ohi, Neste Pro™ pienmoottoribensiini on paras valinta säilytysbensiiniksi. Neste Pro™ pienmoottoribensiini ei hartsiinnu kaasuttimessa, mikä takaa huolettoman toiminnan keväällä.