Olet täällä

Innovaatiot

Innovaatiot ovat yrityksellemme tärkeitä kyetäksemme ylläpitämään kilpailukykyämme ja toteuttamaan strategiaamme. Määritelmämme mukaan innovaatiot ovat uusia tuotteita, palveluita tai prosesseja, jotka tuovat taloudellista lisäarvoa yritykselle.

Nesteen Tutkimus ja Kehitys (T&K) vastaa järjestelmällisen innovaatiotoiminnan koordinoinnista ja innovaatioprosessin kehittämisestä.

Tutkimus ja Kehitys (T&K) vastaa järjestelmällisen innovaatiotoiminnan koordinoinnista ja innovaatioprosessin kehittämisestä. Teemme yhteistyötä jalostamojen sekä liiketoimintojen kanssa. Käytämme ja kehitämme erilaisia työkaluja innovaatioprosessin alkupään ideointiin ja ideoiden kehittämiseen ja palkitsemme aktiivisesti henkilöstöä hyvistä ideoista.

Parhaimmat ideat seuloutuvat toteutukseen joko liiketoimintojen tai jalostamojen operatiivisessa toiminnassa sekä T&K -hankkeina.

Hyödynnämme patentteja järjestelmällisesti tutkimus- ja kehitystyön tulosten tarkoituksenmukaiseen suojaamiseen ja puolustamme aktiivisesti immateriaalioikeuksiamme.