Itsensä ylittäjä

#PassionForRenewal

Polina Tkatsuk

Uusiutuja: Polina Tkatsuk
Nesteellä: 10 vuotta
Titteli: Customer Service Manager 
Sijainti: Viro

"Urani Nesteellä on ollut todellinen matka. Kymmenen vuotta sitten aloitin kirjanpitäjän apulaisena ja siitä lähtien olen työskennellyt monissa projekteissa useiden kollegoiden kanssa Baltiassa, Venäjällä ja Suomessa. Olen tehnyt töitä muun muassa rahoituksen, asiakaspalvelun, suoramyynnin ja projektikehittämisen tiimeissä. Tällä hetkellä työskentelen Viron asiakaspalvelujohtajana.

Neste on antanut minulle runsaasti mahdollisuuksia kehittää itseäni. Olen ollut osa suuria projekteja ja usein haastavissakin paikoissa, mutta kaikista tehtävistä olen aina myös oppinut todella paljon. Olen todella kiitollinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus haastaa itseäni johtajana ja tuoda myös Nesteen yritystoimintaan lisäarvoa oman työpanokseni muodossa.  

Rakastan ihmisiä, joiden kanssa työskentelen. Uskon, että tiimihenki on elintärkeää joka tilanteessa. Olen aina pitänyt siitä, että Nesteellä työntekijät ovat hyvin lojaaleja työnantajaansa kohtaan ja keskimääräinen työaika tässä yrityksessä onkin 15 vuotta. Nesteellä on vahva työkulttuuri ja olen todella ylpeä yhtiön pitkästä historiasta."

Polina Tkatsuk
“Olen hulluna uuden oppimiseen.”
Polina Tkatsuk, Customer Service Manager, Viro