Kasvun polulla

#PassionForRenewal

Risto Heikkala

Uusiutuja: Risto Heikkala
Nesteellä: 10 vuotta
Titteli: Solution Lead, Oil and Renewable Products Logistics
Sijainti: Espoo

"Kun aloitin työskentelyn Neste Shippingillä vuosikymmen sitten, olin ensimmäinen, joka tuli toimistoomme merikuljetusalan ulkopuolelta. En pelkää tarttua haasteisiin – haluan olla mukana uudessa, vaikkei lopputuloksesta vielä aloitettaessa olisikaan täyttä tietoa. Vuosien aikana olen työskennellyt Nesteellä kuudessa eri työtehtävässä. Täällä ainut tie on eteenpäin. 

Työtehtäviini kuuluu logistiikan ICT-ratkaisujen johtaminen ja sen varmistaminen, että parhaimmat käytännöt ja ratkaisut tulevat Nesteellä käyttöön globaalisti. Integroitu ERP-alusta mahdollistaa liiketoiminnan kasvua ja kilpailukykyä strategiamme mukaisesti. Työssäni pääsen suunnittelemaan ja innovoimaan uusia toimintatapoja alusta alkaen. On tärkeää pystyä näkemään kokonaisuus ja toiminnan seuraukset. Jokaisen toteuttamamme järjestelmä täytyy olla toimiva myös tulevaisuudessa.

Olen pyrkinyt kehittämään itseäni koko urani ajan. Viimeisin kehitysaskel on ollut Executive MBA -opintojen aloittaminen Lontoossa, Readingin yliopistossa. Kansainväliset korkeakouluopinnot ovat jo tähän mennessä osoittautuneet hyödyllisiksi paitsi minulle ja tulevaisuudelleni, myös Nesteelle työnantajana. Täällä jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Se on yksi syistä, joiden perusteella voin todella suositella Nestettä työpaikkana."

Risto Heikkala
"Ole avoin tuntemattomalle."
Risto Heikkala, Solution Lead, Oil and Renewable Products Logistics, Espoo