Raskaan kaluston Truck+ palvelu — Tilaa käyttöösi heti!

Neste Truck+ tarjoaa helpommat ja turvallisemmat tankkaukset – ilman korttia. Nesteen raskaan liikenteen asemilla on siirrytty turvallisempaan kortittomaan Truck+ tankkaukseen ensimmäisenä Suomessa. Kortiton Truck+ tankkaus on mahdollista ajoneuvoissa, joihin on asennettu etätunnistinlaitteisto. Tunnistin voidaan asentaa sekä rekkoihin että työkoneisiin. 

Tilaa Truck+ käyttöösi tästä!

Truck+:lla tankkaus on helppoa: pistooli nostetaan tankin täyttöaukkoon ja tankkaus käynnistyy automaattisesti noin 10 sekunnissa. Maksukorttia ei tarvita, kuitin tankkauksesta saa halutessaan maksupäätteeltä. 

Kortiton tankkaus on myös turvallista – tankkaus on mahdollista vain etätunnistinlaitteiston tunnistamaan ajoneuvoon, eikä oikein asennettua tunnistinlaitteistoa saa irrotettua ajoneuvosta toimivana. Kortiton tankkaus vähentää myös maksukortin käyttöön ja säilytykseen liittyviä riskejä. Truck+ palveluun voidaan liittää myös kilometriseurantaominaisuus datapass-toiminnon avulla.

Ilman maksukorttia voi tankata yli sadalla Neste Truck+ asemalla ympäri Suomen. Tarvittaessa Truck+ asemilla voi tankata myös maksukortilla.

Truck+ palvelun saat käyttöösi tilaamalla Neste Yrityskortin, ja liittämällä siihen Truck+:n. Katso tästä ohjeet kuinka toimia ensimmäisen Truck+ tilauksen yhteydessä sekä silloin kun sinulla on jo Truck+ käytössäsi.

Katso Asemahausta lähin Truck+ asema

Kone-Lahtinen Oy — Kortittomalla tankkauksella lisätehoa logistiikkaratkaisuihin