Raskaan kaluston Truck+ palvelu

Neste Truck+ tarjoaa helpommat ja turvallisemmat tankkaukset – ilman korttia. Nesteen raskaan liikenteen asemilla on siirrytty turvallisempaan kortittomaan Truck+ tankkaukseen ensimmäisenä Suomessa. Kortiton Truck+ tankkaus on mahdollista ajoneuvoissa, joihin on asennettu etätunnistinlaitteisto. Tunnistin voidaan asentaa sekä rekkoihin että työkoneisiin. Palvelun saat käyttöösi tilaamalla Neste Yrityskortin, ja liittämällä siihen Truck+:n.

Viivästyksiä Neste Truck+ ajoneuvotunnisteiden toimituksissa koronaviruksen vuoksi

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi Truck+ ajoneuvotunnistimien toimitus- ja asennusaikataulut voivat olla normaalia merkittävästi pidemmät. Kehoitamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen uuden tilauksen jättämistä. Pahoittelemme tästä yllättävästä tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

 

Tilaa tästä »

Katso lähin Truck+ asema »

  Helpot tankkaukset. Pistooli nostetaan tankin täyttöaukkoon ja tankkaus käynnistyy automaattisesti noin 10 sekunnissa. Maksukorttia ei tarvita, kuitin tankkauksesta saa halutessaan maksupäätteeltä. 

 Turvallisuus tankkauksissa. Tankkaus on mahdollista vain etätunnistinlaitteiston tunnistamaan ajoneuvoon, eikä oikein asennettua tunnistinlaitteistoa saa irrotettua ajoneuvosta toimivana. Kortiton tankkaus vähentää myös maksukortin käyttöön ja säilytykseen liittyviä riskejä. Truck+ palveluun voidaan liittää myös kilometriseurantaominaisuus datapass-toiminnon avulla. Datapass toimii vain autoissa, joissa on ajopiirturit ja/tai digipiirturit.

Ohjeet ensimmäiseen Truck+ tilaukseen »

Ohjeet lisätilaukseen »

 

 

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 8-16.