Maatalouden voiteluaineet

Nesteen voiteluaineiden valikoimasta löytyy öljyjä traktoreiden ja muiden maatalouden koneiden sekä metsätyökoneiden voiteluun. Korkealaatuiset öljyt suojaavat moottoria ja ovat toimintavarmoja kaikissa olosuhteissa. Valikoimasta löytyy moottoriöljyjä, hydrauliikkaöljyjä sekä jäähdytinnesteitä erilaisiin työkoneisiin. 

Tarkista ajoneuvo- ja konekohtaiset suositukset Nesteen Voiteluainesuosituksista »

Tutustu raskaan kaluston moottoriöljyihin »

Tutustu jäähdytinnesteisiin »

Tutustu hydrauliöljyihin »

Tutustu vaihteisto- ja voimansiirtoöljyihin »

 

Miksi laadukkaan voiteluaineen valinta on tärkeää?

Voiteluaineilla ja polttonesteillä on suuri merkitys maataloustöiden sujumiselle. Suomen vaihtelevissa olosuhteissa työkoneet joutuvat vuoden mittaan lujille. Oikein valitulla voiteluaineella voi säästää tuhansia euroja huolto- ja käyttökustannuksissa ja varmistaa, että koneet pysyvät toimintakuntoisina kaikissa tilanteissa.

Laadukas, nykyaikainen moottoriöljy suojaa moottoria kulumiselta ja pitää pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiston puhtaana. Näin pidennetään moottorin käyttöikää ja säästytään kalliilta jälkikäsittelylaitteiston huollolta. Nesteen moottoriöljyillä on autonvalmistajienviralliset hyväksynnät, joten niitä voi käyttää turvallisesti myös takuuaikana.

Pidä päästöt kurissa voiteluaineen avulla

Erinomaisen toimintakunnon lisäksi hyvin voideltu moottori säästää myös polttoainetta ja pitää päästöt kurissa. Moottoreiden päästövaatimukset kiristyvät jatkuvasti, ja tämä on huomioitava myös voiteluaineiden tuotekehityksessä. Nesteen voiteluaineet kehitetään yhteistyössä maailman johtavien raskaan kaluston ajoneuvovalmistajien kanssa. Näin varmistetaan, että tuotteet vastaavat aina valmistajien uusimpia vaatimuksia.