Olet täällä

DRAFT Neste Tempera polttoöljy

Rikitön Neste Tempera on erinomainen valinta, kun etsitään taloudellista polttoöljyä niin lämmitys-, energia- kuin moottorikäyttöön. Kun haluat polttoöljyltä laatua ja toimintavarmuutta, valitse Suomessa jalostettu Neste Tempera.

Suomalaista Nesteen lämmitysöljyä toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena. Oikean öljylaadun valinta varmistaa, että arki on huoletonta ja koti pysyy lämpimänä kylmimpinäkin kuukausina.

Tilaa lämmitysöljyä

Kesä- vai talvilaatu?

Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Jos öljysäiliö ja putkisto on lämpimässä paikassa, Neste Tempera kesälaatu on toimiva ja taloudellinen vaihtoehto ympäri vuoden.

Kesälaadun alhaisin säilytyslämpötila on kesäkaudella (1.5.—31.8.) toimitettavissa erissä 0 ⁰C ja muulloin (1.9.—30.4.) -3 ⁰C.

Talvilaatu on varma valinta, jos säiliö altistuu kylmälle,  Talvilaatua käytetään silloin, kun öljy altistuu kylmälle, eli säiliö tai putkisto on ulkona tai kylmässä tilassa, öljyputkisto on heikosti eristetty, polttimessa ei ole esilämmitintä tai öljyn lämpötila voi käytön tai säilytyksen aika laskea alle 0 ° C. Neste Tempera talvilaatu on kehitetty toimimaan luotettavasti ankarissakin olosuhteissa.

Talvilaadun alhaisin säilytyslämpötila on -29 ⁰C.

Rikitön Neste Tempera kesälaatu ja rikitön Neste Tempera talvilaatu -29/-38 täyttävät EN590-luokitusvaatimukset.

Vaihdatko kesälaadusta talvilaatuun?

Toisinaan kevyemmin eristettyä säiliötä käyttävät öljylämmittäjät vaihtavat kesälaatuun kun öljyn säilytyslämpötila sen sallii. Palattaessa takaisin talvilaatuun on hyvä muistaa, että talvilaatu saatetaan toimittaa kylmänä.

Tämä tarkoittaa, että jos öljysäiliössä on jäljellä kesälaatua, säiliössä oleva öljy saattaa jähmettyä.

Kun tilaat talvilaatua kesälaadun jälkeen, muistathan tarkistaa jäljellä olevan kesälaatuisen lämmitysöljyn määrän.