Rekisterinumeron markkinointikielto

Neste testasi rekisterikilpien kuvaamista etsiessään keinoja varkauksien ehkäisemiseksi

Neste Hätilän ja Tiiriön asemilla testattiin kamerajärjestelmää rekisterinumeroiden tallentamiseen. Testistä saatiin tietoa optimaalisesta kuvalaadusta, jolla tunnistus voidaan ylipäätään tehdä.

Tulevaisuudessa tietoja voitaisiin käyttää varkauksien ehkäisemiseen esimerkiksi niin, että jos autoa on aiemmin käytetty polttoaineen varastamiseen, niin kassa ei anna lupaa avata polttoainepumppua.

Koska testin aikana muodostui rekisteri yksityishenkilöistä, olemme kysyneet viranomaisten kantaa asiaan ja tutkineet mitä laki sanoo asiasta. Haluamme välttää mahdolliset tulkintaongelmat, joten tällä lomakkeella voit halutessasi poistaa auton rekisteritunnustietosi ko. rekisteristä. Tämä on varotoimi, emme käytä tietoja markkinointitarkoituksiin.

Rekisteri sijaitsee Nesteen hallinnoimalla palvelimella. Pääsy tietokantaan on rajattu rekisterin ja järjestelmän ylläpidosta vastaaviin henkilöihin. Heidän käyttöoikeutensa on henkilökohtainen. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Rekisterinumeron tiedot säilytetään rajatun ajan tai kunnes henkilö itse haluaa ne poistettavaksi.

Pahoittelemme, mikäli testimme polttoainevarkauksien ehkäisemiseksi aiheuttaa Sinulle ylimääräistä vaivaa.

 

mikäli ajoneuvon haltija on yritys