31 Toukokuu 2019

TAMU NAPCON Games Cup Texas A&M yliopistolla oli menestys

Neste Oyj, Uutinen, 22.5.2019 klo 10

Neste Engineering Solutionsin NAPCON isännöi Texas A&M yliopistolla huhtikuussa 2019 pidettyä TAMU NAPCON Games Cup -kisatapahtumaa, johon osallistui 150 kemiantekniikan opiskelijaa.

Kisassa oli kolme kierrosta, joissa käytettiin uutta NAPCON Distiller -tislauspeliä. Ensimmäinen kierros pelattiin yksin, toinen kierros tiimikokoonpanossa ja kolmas samoissa tiimikokoonpanoissa kuin toinen kierros. Tiimipelaamisen avulla opiskelijoilla oli mahdollisuus soveltaa tiimityötä itse kilpailuun. Nämä opiskelijat valmistuvat tänä keväänä, ja tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia myös oikeassa työelämässä. Opiskelijat saavuttivat erinomaisia pistemääriä.

Kisa oli menestys, ja NAPCON tiimi sai opiskelijoilta hyvää palautetta pelistä: "Mielestäni pelillistetty simulaatio on erittäin osallistava ja hauska. Se auttaa ymmärtämään opittuja teorioita helpolla tavalla ja muodostamaan ymmärryksen todellisiin prosesseihin ja niiden mahdollisiin häiriöihin."

"Pidän tästä pelillitetystä simulaatiosta. Se on riskitön ja hauska mahdollisuus ymmärtää tislausta paremmin sekä teollisuusympäristöissä tapahtuvia häiriöitä. Se on mielestäni hyvin hyödyllinen oppilaillemme tai yleensäkin kenelle tahansa, joka on aloittamassa tällä alalla ja tutustumassa todellisiin tilanteisiin tällaisen simulaation avulla", sanoo J. Douglas White, P.E., Senior Lecturer, Texas A&M University, Artie McFerrin Department of Chemical Engineering.

100 % osallistuneista opiskelijoista pitivät tätä simulaatiota osallistavana, interaktiivisena, opettavana ja hauskana. 79 % puolestaan sanoi oppineensa jotain uutta tislaukseen liittyen tämän pelin avulla tai että se vahvisti heidän osaamistaan.

"Kiitos kaikille innostuneesta osanotosta sekä hyvistä palautteista peliimme liittyen. Ne auttavat meitä kehittämään tuotettamme edelleen. Oli palkitsevaa nähdä, kuinka hyvin viimeisen vuoden kemian tekniikan opiskelijat Texas A&M yliopistosta ottivat vastaan pelimme. Tämä yliopisto on hyvin korkealle arvostettu alallaan ja meille on kunnia tehdä yhteistyötä heidän kanssaan", sanoo Mika Neffling, Sales Manager, NAPCON.

Lisätietoja: Perttu Tuomaala, Vice President, NAPCON, perttu.tuomaala(at)neste.com, puh. +358 50 458 9800

Neste Engineering Solutions lyhyesti

Neste Engineering Solutions tarjoaa korkealaatuisia teknologia ja suunnittelupalveluita, sisältäen teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan öljy-ja kaasualalle, petrokemian-ja bioteollisuuden alalle. NAPCON tuotteemme tehostavat prosessiteollisuuden tuotantoa, laatua ja logistiikkaa kuin myös operaattoreiden koulutusta simulaattoreilla ja peleillä. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä strategisten asiakkaidemme kanssa ja meillä on maailmanluokan osaamista teknologioiden kehityksessä ja teollisissa investointiprojekteissa. Porvoossa sijaitsevan päätoimistomme lisäksi toimimme myös kansainvälisesti Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa, Göteborgissa ja kansainvälisten asiakasprojektien yhteydessä. Neste Engineering Solutionsin palveluksessa on 1 500 suunnittelualan ammattilaista ympäri maailman. Lue lisää: neste.com/engineeringsolutions, napconsuite.com

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com