11 Kesäkuu 2018

Muutoksia Nesteen johtoryhmässä

11.6.2018 klo 11.00

Nesteen Uudet liiketoiminnat -yksikön johtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen Tuomas Hyyryläinen on ilmoittanut siirtyvänsä toisen yhtiön palvelukseen. Vuodesta 2012 yhtiössä työskennellyt Hyyryläinen jatkaa nykyisessä tehtävässään elokuun 2018 loppuun asti.

Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja ja johtoryhmän jäsen Osmo Kammonen siirtyy eläkkeelle elokuussa 2018. Hän on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2004. Yhtiön viestintä- ja brändimarkkinointi siirtyvät toistaiseksi viestintäjohtaja Kaisa Lipposen vastuulle. Hän raportoi jatkossa yhtiön johtoryhmään kuuluvalle Henkilöstö- ja turvallisuusjohtaja Hannele Jakosuo-Janssonille.

“Kiitän lämpimästi sekä Tuomas Hyyryläistä että Osmo Kammosta heidän tekemästään työstä Nesteen menestyksen eteen. Molemmat ovat olleet tärkeä osa Nesteen muutosta, jonka ansiosta olemme tänä päivänä maailman johtava yhtiö uusiutuvissa polttoaineissa ja myös maailman toiseksi vastuullisin yhtiö”, sanoo Nesteen toimitusjohtaja Matti Lievonen.

Neste Oyj

Kaisa Lipponen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja: toimitusjohtaja Matti Lievonen, puh. 010 458 11

Nesteen johtoryhmän jäsenet

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2017 Nesteen liikevaihto oli 13,2 miljardia euroa. Vuonna 2018 sijoituimme toiseksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com