2 Huhtikuu 2019

Nesteen hallituksen valiokunnat

Neste Oyj Pörssitiedote 2.4.2019 klo 17.15

Nesteen hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti tämänpäiväisen yhtiökokouksen jälkeen. Hallitus valitsi kokouksessaan molempien valiokuntiensa jäsenet.

Matti Kähkönen valittiin henkilöstö- ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi ja Elizabeth (Elly) Burghout, Jean-Baptiste Renard sekä Jari Rosendal sen jäseniksi. Tarkastusvaliokuntaan valittiin puheenjohtajaksi Marco Wirén ja sen jäseniksi Sonat Burman-Olsson, Martina Flöel ja Willem Schoeber.

Neste Oyj

Kaisa Lipponen
Viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja

Lisätietoja: lakiasiainjohtaja Christian Ståhlberg, puh. 010 458 4251

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com