18 Lokakuu 2018

Onko vain värillä väliä? Nesteen uudet jäähdytinnesteiden pakkaukset helpottavat autoilijan valintaa

Neste Oyj Uutinen 18.10.2018 klo 9.00

Autonmoottoreiden kehitystyön ja automerkkien kasvavien erityistarpeiden myötä myös jäähdytinnesteiltä vaaditaan entistä enemmän. Kasvava ja laaja tuotevalikoima edellyttää myös loppukäyttäjiltä yhä enemmän ymmärrystä siitä, millainen jäähdytinneste juuri hänen autoonsa parhaiten sopii. Valintaa helpottaakseen Neste on uudistanut jäähdytinnesteidensä pakkaukset sekä selkeyttänyt niiden etikettejä.

“Markkinat kehittyvät jatkuvasti monimutkaisemmiksi ja yhä useampi automerkki ja -malli kaipaavat juuri niille tarkoitetun jäähdytinnesteen. Ei siis ole olemassa yhtä jäähdytinnestettä joka sopisi kaikkiin autoihin. Ohjekirja on kuskin paras kaveri jäähdytinnesteen valinnassa, mutta myös pakkausten ulkoasulla ja väreillä voidaan helpottaa tuotteen valintaa”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

“Jäähdytinnesteille ei esimerkiksi ole olemassa yleismaailmallista värikarttaa siitä, mitä värejä eri tyyppisissä jäähdytinnesteissä käytetään. Autoilijan voi siis olla vaikea tehdä valintaa jäähdytinnesteitä vertaillessaan. Pakkauksia kehittäessämme halusimme kiinnittää myös tähän huomiota: uusissa pakkauksissamme etiketin ja nesteen väri vastaavat aina toisiaan. Lisäksi tärkein ostopäätökseen vaikuttava tekijä eli suorituskykyluokitus on nyt painettu etikettiin mahdollisimman näkyvästi. Tuotteen tärkeimmät hyväksynnät löytyvät etuetiketistä skannattavan QR-koodin kera. Sen kautta pääsee omalla älypuhelimella suoraan ja nopeasti käsiksi tuotteen selosteeseen”, Hyötyläinen jatkaa.

Nesteen palvelu auttaa valitsemaan oikean jäähdytinnesteen autolle

Nesteen verkkopalvelulla voi tarkistaa helposti rekisterinumeron tai merkin ja mallin perusteella omalle autolle parhaiten soveltuvan jäähdytinnesteen. Jäähdytinnesteitä on saatavilla tiivisteinä ja käyttövalmiina. Nesteen jäähdytinnesteitä myyviä liikenneasemia on kautta maan jo 250, joista lähimmän löytää kätevästi Nesteen asemahaulla tai Neste-äpillä.

Lisätietoja: Mika Hyötyläinen, markkinointijohtaja, Marketing & Services -liiketoiminta-alue, Neste, puh. 050 458 4132


Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2017 Nesteen liikevaihto oli 13,2 miljardia euroa. Vuonna 2018 sijoituimme toiseksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com