30 syyskuu 2019

Rejlers-liiketoimintakauppa saatettu päätökseen

Neste Oyj, Uutinen, 30.9.2019

Liiketoimintakauppa Neste Engineering Solutions Oy:n ja teknisiin konsulttipalveluihin erikoistuneen Rejlers AB:n välillä on saatettu päätökseen. Kauppa julkistettiin 19.6.2019.

Liiketoimintakaupassa Rejlers osti Neste Engineering Solutionsin alueellisen liiketoimintayksikön ja osapuolet tekivät pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen.

Kyseinen liiketoimintayksikkö koostui Neste Engineering Solutionsin Turun, Kotkan, Oulun, Ruotsin ja Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien toiminnoista ja henkilöstöstä, poislukien NAPCON-liiketoimintayksikkö.

Lisätietoja:

Patrick von Essen, toimitusjohtaja, Neste Engineering Solutions. Yhteydenotot Nesteen mediapuhelimeen puh. 050 458 5076 / media@neste.com (arkisin 8.30-16.00).
Viktor Svensson, toimitusjohtaja, Rejlers AB, +46 706572026, viktor.svensson@rejlers.se

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com