Tilaa Neste MY Hiilijalanjälki -palvelu

Neste MY Hiilijalanjälki on Nesteen yritysasiakkaille suunnattu lisäpalvelu Oma Nesteessä. Palvelu tarjoaa helpon ja visuaalisen näkymän yrityksen liiikennepolttoaineiden kulutukseen ja päästövaikutuksiin, tukien Neste MY Uusiutuvan Dieselin, Neste MY Uusiutuvan Polttoöljyn ja Neste Latauksen käytön raportointia ja viestintää.

Näin otat palvelun käyttöösi - kokeile ensimmäiset kaksi kuukautta ilmaiseksi

Tarjoamme kaikille uusille yrityskäyttäjille kahden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Näin voit rauhassa tutustua palveluun ja todeta sen hyödyt käytännössä. Lisätietoja ilmaisesta kokeilujaksosta ja palvelun hinnoitteluista voit käydä lukemassa usein kysytyistä kysymyksistä.

Palvelu on suunnattu Nesteen sopimusasiakkaille ja edellyttää tunnuksia Oma Neste palveluun. Mikäli sinulla on käyttäjätunnukset Oma Nesteeseen, kirjaudu palveluun ja täytä tilauslomake Neste MY Hiilijalanjälki-palvelun sivuilla.

Kirjaudu Oma Neste -palveluun

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta Oma Neste -palveluun, voi tilata Neste MY Hiilijalanjälki -palvelun ja käyttöösi sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Tilauksen yhteydessä sinulla luodaan käyttäjätunnus Oma Neste palveluun ja saat ohjeet kirjautumiseen ja palvelun käyttöön sähköpostitse, kun tilauksesi on hyväksytty.
 

Tilaa Neste MY Hiilijalanjälki ilman Oma Neste -tunnuksia

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia Oma Neste palveluun, voit tilata ne tällä lomakkeella. 

Lue palvelun käyttöehdot täältä. Nesteen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täältä.