Neste Yrityskortit ulkomailla

Neste Yrityskortti toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Neste-kortit hyväksytään, korttityypistä riippuen, maksuvälineeksi Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä yhteistyökumppaniemme asemilla Ruotsissa. Ulkomailla tankatessa korttiin liitetyt lisäominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten kotimaisilla Neste-asemilla. Ulkomailla tankatessa  ostot laskutetaan pääasiassa ostopaikan mittarihinnalla ja kilometrilukema- ja autotunnuskysely ei toimi Ruotsissa eikä Latviassa. Neste Yrityskortti, jossa on Prepaid -maksuominaisuus toimii Nesteen omassa asemaverkostossa Baltiassa. 

Yrityskortin käyttöalueet Ruotsissa

  • Preem-liikenneasemat: - miehitettyjen asemien kassoilla  sekä automaattiasemilla tunnusluvulla (ei Såifa-asemilla). Katso tästä Preem-liikenneasemat Ruotsissa.
  • Circle K -asemat:  automaattiasemilla ja liikenneasemilla (ostokuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia, joten emme takaa niiden kelpaavuutta veronpalautustarkoituksiin). Katso tästä Circle K-asemat Ruotsissa.

Ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhakua varten on ulkomaan tankkauksista säästettävä tankkauskuitit. Verottajalle menevään hakemukseen tulee ulkomaan tankkauksista liittää tankkauskuitit, joista ilmenee ostoon liittyvä arvonlisäveron osuus. Pelkkä Nesteen lasku ei näin ollen riitä. Tämä koskee Ruotsin Preem-asemaostojen lisäksi myös tankkaustapahtumia Baltian Neste-asemilla. Kuitit kelpaavat vielä toistaiseksi veronpalautustarkoituksiin, mutta emme voi taata niiden hyväksyntää jatkossa. Circle K - automaattiasemilla ja liikenneasemilla ostokuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia, joten emme takaa niiden kelpaavuutta veronpalautustarkoituksiin.

Neste Yrityskortin tilaaminen 

Tilaa yrityskortteja »

Voit myös tilata hakemuksen asiakaspalvelustamme osoitteesta kortit@neste.com. Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse, muistathan liittää hakemukseen kopiot allekirjoittajien passeista tai henkilökorteista.