Neste Yrityskortit ulkomailla

Neste Yrityskortti toimii myös Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa.

Neste-kortit hyväksytään, korttityypistä riippuen, maksuvälineeksi Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä sekä yhteistyökumppaniemme asemilla Ruotsissa. Ulkomailla tankatessa korttiin liitetyt lisäominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten kotimaisilla Neste-asemilla. Ulkomailla tankatessa  ostot laskutetaan pääasiassa ostopaikan mittarihinnalla ja kilometrilukema- ja autotunnuskysely ei toimi Ruotsissa eikä Latviassa. Neste Yrityskortti, jossa on Prepaid -maksuominaisuus toimii Nesteen omassa asemaverkostossa Venäjällä ja Baltiassa. 

Yrityskortin käyttöalueet Ruotsissa

  • Preem-liikenneasemat: - miehitettyjen asemien kassoilla  sekä automaattiasemilla tunnusluvulla (ei Såifa-asemilla). Katso tästä Preem-liikenneasemat Ruotsissa.
  • Circle K -asemat:  automaattiasemilla ja liikenneasemilla (Ostokuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia, joten emme takaa niiden kelpaavuutta veronpalautustarkoituksiin). Katso tästä Circle K-asemat Ruotsissa.

 

Ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhakua varten on ulkomaan tankkauksista säästettävä tankkauskuitit. Verottajalle menevään hakemukseen tulee ulkomaan tankkauksista liittää tankkauskuitit, joista ilmenee ostoon liittyvä arvonlisäveron osuus. Pelkkä Nesteen lasku ei näin ollen riitä. Tämä koskee Ruotsin Preem-asemaostojen lisäksi myös tankkaustapahtumia Baltian Neste-asemilla. Statoilin Truck diesel -automaattiasemien osalta kuitit eivät sisällöltään vastaa verottajan tämän hetkisiä vaatimuksia. Kuitit kelpaavat vielä toistaiseksi veronpalautustarkoituksiin, mutta emme voi taata niiden hyväksyntää jatkossa.

Neste Yrityskortin tilaaminen 

Neste Yrityskortin tilaaminen tapahtuu joko sähköisesti oheisesta linkistä (Käytössä on Signom-allekirjoituspalvelu. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tai tulostamalla liitteenä oleva hakemuslomake ja lähettämällä se täydennettynä Nesteelle osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5000822
00003 VASTAUSLÄHETYS

Yrityskorttihakemuksen lähettäminen Nesteelle on veloituksetonta.