Neste Yrityskortit ulkomailla

Neste Yrityskortti toimii myös Baltiassa

Neste-kortit hyväksytään, korttityypistä riippuen, maksuvälineeksi Neste-asemilla Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Ulkomailla tankatessa korttiin liitetyt lisäominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten kotimaisilla Neste-asemilla. Ulkomailla tankatessa  ostot laskutetaan pääasiassa ostopaikan mittarihinnalla ja kilometrilukema- ja autotunnuskysely ei toimi Latviassa. Neste Yrityskortti, jossa on Prepaid -maksuominaisuus toimii Nesteen omassa asemaverkostossa Baltiassa. 

Ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhakua varten on ulkomaan tankkauksista säästettävä tankkauskuitit. Verottajalle menevään hakemukseen tulee ulkomaan tankkauksista liittää tankkauskuitit, joista ilmenee ostoon liittyvä arvonlisäveron osuus. Pelkkä Nesteen lasku ei näin ollen riitä. Kuitit kelpaavat vielä toistaiseksi veronpalautustarkoituksiin, mutta emme voi taata niiden hyväksyntää jatkossa.

Muutoksia yrityskorttien käyttöön Ruotsissa

Vuoden 2022 alusta alkaen Neste-kortit eivät enää toimi maksuvälineinä Ruotsissa Preem- ja Circle K-asemilla. Partner-kortit (UTA, DKV ja E100) hyväksytään jatkossa maksuvälineinä ainoastaana Express- ja Truck -verkostoissa.

 

Neste Yrityskortin tilaaminen 

Tilaa yrityskortteja »

Voit myös tilata hakemuksen asiakaspalvelustamme osoitteesta kortit@neste.com. Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse, muistathan liittää hakemukseen kopiot allekirjoittajien passeista tai henkilökorteista.