Vastuullisuus
16.01.2021

Arvokeskustelut

Lanseerattuamme uudet arvomme vuoden 2020 alussa, nesteläiset keskustelivat yrityksen arvoista omissa tiimeissään. Lanseerauksen yhteydessä ja tiimikeskusteluissa hyödynnettiin videoklippejä apuna arvojen läpikäymiseen ja siihen mitä ne nesteläisille tarkoittavat.

Keskustelujen tarkoituksena oli saada yhteinen käsitys siitä, mitä arvomme me välitämme, me olemme rohkeita ja me teemme yhteistyötä tarkoittavat työntekijöillemme ja jokaiselle Nesteen tiimille. Keskustelut käytiin pääasiassa virtuaalikokouksina. Hyödynsimme arvokeskusteluissa tähän tarkoitukseen luotuja sisäisiä arvokeskustelusivustoja ja esityspohjia.

Arvopisarat

Kuva: Työntekijöidemme jakamia arvopisaroita

Tämän lisäksi kannustimme jokaista tiimiä ja kaikkia Nesteen työntekijöitä julkaisemaan valokuvia sisäisessä intranetissämme olevalle arvoseinällemme. Kuvia kutsuttiin arvopisaroiksi ja ne edustivat työntekijöidemme arvohetkiä. Valokuvat sisältävät mm. Nesteen työntekijöitä, yhdessä työskenteleviä tiimejä ja arkipäivän tilanteita, joissa työntekijämme näkevät Nesteen arvot toiminnassa. Arvopisaroiden ideana oli osoittaa, että pisarat muodostavat meren ja kaikkia pisaroita, toisin sanoen jokaista meistä, tarvitaan muutoksen tekemiseksi.

Lue lisää arvoistamme

Olemme Neste ja luomme elinvoimaisemman maapallon lapsillemme.