Truck+ palvelun tilaus

Tilaa Neste Truck+ palvelu jo tänään! Ajoneuvoasennuksia varten tarvitsemme tiedot mm. yrityksenne ajoneuvojen lukumäärästä ja merkeistä. Palvelun ottaminen käyttöön ensimmäistä kertaa edellyttää Nesteen uudistetun Yrityskorttisopimuksen hyväksymistä.

Täytä maksuvälinehakemus tästä.

Jos olet aikeissa tilata tunnistuslaitteet AdBlue-tankkiin, varmistathan että voit käyttää ajoneuvossasi Nesteen raskaan kaluston AdBlue-pistoolia, jossa on magneettilukko. Kyseisen tyyppinen pistooli on käytössä kaikilla Nesteen raskaan kaluston asemilla. Tiedossamme on, että osa markkinoilla olevista paketti- ja pienkuorma-autoista on varustettu sellaisella AdBlue-tankilla, johon raskaan kaluston pistooli ei sovi.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Voit täyttää ja allekirjoittaa Neste Yrityskorttihakemuksen sähköisesti. Sähköinen allekirjoitus tapahtuu Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia. 

Toimi seuraavasti:

  1. Täytä Neste Yrityskorttihakemus. Tästä pääset täyttämään ja allekirjoittamaan hakemuksen sähköisesti
  2. Sähköiseltä lomakkeelta löydät Truck+ palvelu kohdasta excel-tiedostopohjan. Tallenna tiedostopohja omalle työasemallesi. 
  3. Liitä ajoneuvotiedoilla täytetty excel-tiedosto allekirjoituspalvelussa hakemuksen liitteeksi ennen allekirjoittamista

Tilauksen tekeminen ilman sähköistä allekirjoitusta

Toimi seuraavasti:

  1. Täytä huolellisesti Neste Yrityskorttihakemus. Tästä pääset täyttämään hakemuksen
  2. Täytä huolellisesti oheinen taustatietolomake (excel).
  3. Lähetä tulostettu ja allekirjoitettu Neste Yrityskorttihakemus sekä taustatietolomake osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy 
Hallinto / Kortit 
Tunnus 5000822 
00003 VASTAUSLÄHETYS