Truck+ palvelun tilaus

Tilaa Neste Truck+ palvelu jo tänään! Ajoneuvoasennuksia varten tarvitsemme tiedot mm. yrityksenne ajoneuvojen lukumäärästä ja merkeistä. Palvelun ottaminen käyttöön ensimmäistä kertaa edellyttää Nesteen uudistetun Yrityskorttisopimuksen hyväksymistä.

Täytä maksuvälinehakemus »

Jos olet aikeissa tilata tunnistuslaitteet AdBlue-tankkiin, varmistathan että voit käyttää ajoneuvossasi Nesteen raskaan kaluston AdBlue-pistoolia, jossa on magneettilukko. Kyseisen tyyppinen pistooli on käytössä kaikilla Nesteen raskaan kaluston asemilla. Tiedossamme on, että osa markkinoilla olevista paketti- ja pienkuorma-autoista on varustettu sellaisella AdBlue-tankilla, johon raskaan kaluston pistooli ei sovi.

Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse, liitä hakemukseen mukaan kopio allekirjoittajien passeista tai henkilökorteista.  

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Voit täyttää ja allekirjoittaa Neste Yrityskorttihakemuksen sähköisesti. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Täytä maksuvälinehakemus »

Tilauksen tekeminen ilman sähköistä allekirjoitusta

Toimi seuraavasti:

  1. Täytä huolellisesti Neste Yrityskorttihakemus. Tästä pääset täyttämään hakemuksen
  2. Täytä huolellisesti oheinen Truck+ tilauslomake (pdf).

  3. Palauta alkuperäinen allekirjoitettu hakemus sekä Truck+ tilauslomake  joko skannattuna osoitteeseen sopimukset@neste.com tai postitse osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy
Kortit
Tunnus 5000822
00003 VASTAUSLÄHETYS

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 113111,

arkisin klo 7-17.

Kortin myöntämisen periaatteet
 
Neste Maksuaikakortin myöntämiseksi edellytetään lähtökohtaisesti, että yritys:
- on ollut toimintaa vähintään 2 vuotta
- se on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä,
- eikä vastuuhenkilöillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
 
Neste tekee päätöksen maksuvälineen myöntämisestä kulloinkin voimassaolevien maksuväline-ehtojen mukaisesti ja varaa aina itselleen oikeuden olla hyväksymättä maksuvälinehakemusta mistä tahansa syystä ja/tai tarjota prepaid-korttia. Prepaid tarkoittaa maksuvälinettä, jolla tehtävät ostot on maksettava Nesteelle ennen ostotapahtumaa.