Neste PRO™ pienmoottoribensiini moottoripyörälle


Kun moottoripyörä on enemmän kuin pelkkä kulkuväline, tien päälle kannattaa valita vain parasta.

Kun asfaltti alkaa olla kuivaa ja ajokelit lupaavia, ensimmäistä ajoelämystä ei kannata tuhlata moottoriongelmiin. Monet motoristit ovat joutuneet kamppailemaan pilaantuneen bensiinin haittojen kanssa: talvisäilytyksen aikana tavanomainen bensiini ikääntyy ja alkaa mm. hartsiintua. Hartsiintunut bensiini tukkii nopeasti kaasuttimen ja aiheuttaa keväisin ylimääräistä päänvaivaa monelle motoristille.

Moottoripyörän talvisäilytyksessä pienmoottoribensiini on ylivertainen valinta. Bensiinin hyvä säilyvyys takaa, että moottori käynnistyy ongelmattomasti säilytyskauden jälkeen. Tankkaa siis talviteloille siirtyvään moottoripyörään täysi tankillinen pienmoottoribensiiniä. Jos kevään ensikäynnistyksessä tankissa on talven yli ollut muuta kuin pienmoottoribensiiniä, valuta ikääntynyt bensiini tankista ja kaasuttimesta ennen pienmoottoribensiinin tankkaamista. Näin ensimmäisestä käynnistyksestä tulee sujuva ja kevään ajokeleistä pääsee nauttimaan ensi kilometreistä lähtien.

Puhtaasti palava Neste PRO Pienmoottoribensiini pitää venttiilit puhtaampina, estää karstoittumista ja pitää moottorin käynnin tasaisena. Varsinkin vanhemmilla moottoripyörillä ajavilla harrastajilla pienmoottoribensiini säästää monta remonttia ja moottorin purkamista.

Säästä remonteissa

Neste PRO™ pienmoottoribensiini on korkealaatuisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste PRO on paras valinta kaikenlaisiin moottoreihin – koko moottoripyöräilykauden. Puhtaasti palava Neste PRO pitää venttiilit puhtaampina, estää karstoittumista ja pitää moottorin käynnin tasaisena. Varsinkin vanhemmilla moottoripyörillä ajavilla harrastajilla pienmoottoribensiini säästää monta remonttia ja moottorin purkamista.

Neste PRO pienmoottoribensiiniä myydään pienpakkauksissa Neste-asemilla sekä neli- että kaksitahtisille moottoreille. Asemahaulla löydät Neste-asemat, jotka tarjoavat Neste PRO:ta myös mittarimyynnissä. 

Katso Neste PRO 4T pienmoottoribensiiniä automaattijakeluna myyvät Neste-asemat tästä.