Neste ReNew -voiteluaineet maatalouteen ja työkoneisiin

Ota askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Neste ReNew -voiteluaineet ovat vastuullisempi valintasi maatalouden ja työkoneiden voitelutarpeisiin. Ne ovat kiertotaloustuotteita, joiden korkealuokkaiset perusöljyt valmistetaan uudelleenjalostamalla käytettyjä voiteluöljyjä.

Uudelleenjalostetun perusöljyn ominaisuudet ovat vastaavien perinteisten perusöljyjen tasolla. Neste ReNew-voiteluaineiden voittavan laadun täydentävät huippuluokan lisäaineet ja uusin teknologia.

Neste ReNew -voiteluaineet tarjoavat saman tai paremman suorituskyvyn kuin tavanomaiset vastaavat voiteluaineet. Neste ReNew työkoneiden voiteluaineet ovat vaihtokelpoisia useimpien vastaavan suorituskyvyn voiteluaineiden kanssa, mikä tekee niiden käyttöönotosta helppoa.

Valitse Neste Renew -voiteluaineet, kun haluat säästää luonnonvaroja ja vähentää riippuvuutta raakaöljystä – voiteluominaisuuksista ja suorituskyvystätippaakaan tinkimättä. 

Neste ReNew -voiteluaineet maatalouteen ja työkoneisiin saatavana tynnyritoimituksena ja 20 l pakkauksissa.

Neste ReNew Hydrauli 46

Sustainable Technology by Neste

Neste ReNew -tuotteet tunnistat etiketin vihreästä Sustainable Technology by Neste -merkistä. Se merkitsee uusinta teknologiaa liittyen vastuullisempiin ratkaisuihin ja suorituskykyyn ilman kompromisseja.

Sustainable technology by Neste