16 Helmikuu 2024

Nesteen viestintä- ja brändijohtajaksi on nimitetty Hanna Maula

Julkaistu Tiedotteet ja uutiset kategoriassa Ihmiset

Neste Oyj, Lehdistötiedote, 16.2.2024 klo 12 

Hanna Maula (VTM, KTT) on nimitetty Nesteen viestintä- ja brändijohtajaksi ja aloittaa tehtävässä viimeistään 1.6.2024. Hän raportoi Nesteen henkilöstö-, turvallisuus- ja viestintäjohtaja Hannele Jakosuo-Janssonille ja siirtyy Nesteen palvelukseen UPM:ltä.

“Olen iloinen saadessamme Hannan johtamaan viestintä- ja bränditoimintoa. Hannalla on pitkä kansainvälinen kokemus näiden asioiden menestyksellisestä johtamisesta, ja haluan toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi Nesteelle”, sanoo Hannele Jakosuo-Jansson.  

“Olen todella iloinen päästessäni kehittämään ja johtamaan Nesteen viestintä- ja bränditoimintoa. Nesteellä on vahva brändi, ja yhtiö on minulle tuttu jo entuudestaan. Odotan innolla yhteistyötä Nesteen liiketoimintojen ja sidosryhmien kanssa”, kertoo Hanna Maula.   

Hanna Maulan kuva on tämän tiedotteen liitteenä.

Neste Oyj

Susanna Sieppi
Viestintä- ja brändijohtaja, vt.

Lisätietoja: Yhteydenotot Nesteen mediapalveluun, puh. 0800 94025 / media@neste.com (arkisin 8.30–16.00). Voit tilata Nesteen tiedotteita osoitteessa https://www.neste.fi/konserni/medialle/tiedotteet-ja-uutiset/tilaa-tiedotteita.

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. Yhtiö jalostaa jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi.

Maailman johtavana uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottajana sekä polymeerien ja kemikaalien valmistukseen tarkoitettujen uusiutuvien ja kierrätysraaka-aineisiin perustuvien syöttöaineratkaisujen edelläkävijänä, Neste auttaa asiakkaitaan vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä. 

Yhtiön tavoitteena on tehdä Porvoon öljynjalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Neste on sitoutunut saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon vuoteen 2035 mennessä ja aikoo vähentää myymiensä tuotteiden päästöintensiteettiä 50 prosentilla vuoteen 2040 mennessä. Neste on myös asettanut korkeat tavoitteet luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille ja toimitusketjulle. Yhtiö on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle. Vuonna 2023 Nesteen liikevaihto oli 22,9 miljardia euroa. Lue lisää: neste.fi

Liitetiedostot: