19 Toukokuu 2020

Osallistu Nesteen vastuullisuuskyselyyn 7.6.2020 mennessä

Neste Oyj, Uutinen, 19.5.2020

Neste on sitoutunut jatkuvaan keskusteluun ja vuorovaikutukseen sidosryhmiensä kanssa. Osana tätä dialogia haluamme kutsua sidosryhmämme jakamaan ajatuksia ja mielipiteitä siitä, miten meidän yrityksenä tulisi kehittää globaalisti vastuullista toimintaamme.

Rohkaisemme kaikkia sidosryhmiämme – asiakkaita, kumppaneita, tavarantoimittajia, sijoittajia, henkilöstöä, median edustajia, paikallisia naapureita – osallistumaan vastuullisuusaiheiseen verkkokyselyyn, joka on käynnissä 7.6.2020 asti.

Anonyymiin kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastuullisuuskysely luo perustan Nesteen olennaisuusarviolle, joka auttaa meitä tunnistamaan ja ymmärtämään, mitkä vastuullisuusteemat ovat sidosryhmillemme tärkeitä ja liiketoiminnallemme kriittisimpiä. Tuloksia käytetään myös määrittelemään vastuullisuutemme viitekehys sekä kehittämään vastuullisuuskäytäntöjämme, jotka ovat keskeinen osa liiketoimintaamme.

Kyselyyn voi osallistua tästä linkistä. Kysely toteutetaan englanniksi.

Lisätietoa:
sustainability@neste.com
 

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2019 Nesteen liikevaihto oli 15,8 miljardia euroa. Vuonna 2020 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com

 

Liitetiedostot: