Journey to Zero
30.03.2021

Muutos kulkee uusiutuvilla

Tulevaisuus rakennetaan uusiutuvilla, jotka ratkaisuina auttavat pienentämään hiilijalanjälkeämme. Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen vastaiseen kamppailuun ja kiertotalouden edistämiseen. Autamme asiakkaitamme tieliikenteessä ja kaupungeissa, lentoliikenteessä sekä polymeeri- ja kemikaalitoimialoilla tekemään omasta liiketoiminnastaan entistä vastuullisempaa.

Neste MY uusiutuva lentopolttoaine™ -tuotteen avulla voidaan saavuttaa jopa 80 % vähennys kasvihuonekaasupäästöissä.

Lennä uusiutuvilla

Neste MY Uusiutuva Lentopolttoaine™ -tuotteen avulla voidaan saavuttaa jopa 80 %* vähennys kasvihuonekaasupäästöissä.

Tapamme lentää on muuttunut pysyvästi. Uusiutuvista jäte ja tähderaaka-aineista valmistettu uusiutuva lentopolttoaine tarjoaa vaihtoehdon fossiiliselle lentopolttoaineelle ja on jo useiden johtavien lentoyhtiöiden käytössä. 

LUE LISÄÄ

Muoveja uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista 

Neste RE™ on 100 % uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu muovin raaka-aine, ja vastuulllisempi vaihtoehto muovin tuotannolle.

Suhdettamme muoviin mietitään eri puolilla maailmaa. Muovin valmistusta voidaan muuttaa käyttämällä jätemuovia, biopohjaista jätettä ja ylijäämiä fossiilisten raaka-aineiden sijaan.

LUE LISÄÄ

Neste RE™ on 100 % uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu muovin raaka-aine, ja vastuulllisempi vaihtoehto muovin tuotannolle.
Neste MY uusiutuva diesel™ -tuotteen avulla voidaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %.

Matkusta ja kuljeta uusiutuvilla

Neste MY Uusiutuva Diesel™ -tuotteen avulla voidaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä keskimäärin 90 %.**

Uusiutuva polttoaine on ratkaisu liikenteen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. Suorituskykyinen, 100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu dieselimme on olemassa oleva vaihtoehto fossiilisille polttoaineille. Neste MY Uusiutuva Diesel™ on täysin yhteensopiva kaikkien dieselmoottoreiden kanssa.

LUE LISÄÄ
 

Nesteen liiketoiminta 

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen vastaiseen kamppailuun ja kiertotalouden vauhdittamiseen.
Jalostamme jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi.
Olemme maailman johtava uusiutuvan dieselin ja vastuullisen lentopolttoaineen tuottaja ja kehitämme muovijätteen kemiallista kierrätystä muovijäteongelman torjumiseksi.
Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä uusiutuvilla ja kiertotalousratkaisuillamme vuosittain vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä.

Yhdessä asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa johdamme maailmaa kohti kestävää tulevaisuutta. 

 

*) Puhtaassa muodossa (sekoittamattomana) käytettynä. Laskettu vakiintuneilla elinkaariarvioinnin menetelmillä (esim. CORSIA).
**) Elinkaaren aikaisten päästöjen ja päästövähenemän laskentamenetelmät ovat EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin II (2018/2001/EU) mukaisia.